Vinil Center
         
Vendég Bejelentkezés
    


Ellenőrzés, fizetés
 
Blues
Jazz
Klasszikus
Pop-Rock

Partnereink:


A vásárlás módja, szállítási feltételek

 

Honlapunkon egyszerűen, gyorsan, kényelmesen vásárolhat. Természetesen a nézelődéshez, böngészéshez semmi különös dologra nincs szükség, de a vásárláshoz meg kell adni azokat az adatokat amelyek a rendelés/szállítás teljesítéséhez elengedhetetlenül szükségesek. Ez a regisztráció.

Kérjük, hogy a regisztrációt megerősítő mailünket ( info@vinilcenter.hu címünkről küldjük) feltétlenül ellenőrizze a levélszemetek (spam) között is, ha azt postaládájában nem találja!

Ha kedves megrendelőnk idegenkedik ettől a folyamattól, megrendelését a 06-20-5841260 telefonszámon is leadhatja, illetve egyszerű mail-ben is elküldheti a rendeles@vinilcenter.hu címre.

Az on-line oldalon feladott rendelést rendszerünk automatikusan azonnal visszaigazolja, majd munkatársunk újabb személyes levélben nyugtázza. Ha a rendelt termék raktáron van, rögtön postázzuk.

Amennyiben a kívánt album mellett a ’2-3 hét’ megjegyzés szerepel, ez azt jelenti, hogy mi kifogytunk belőle, de a Speakers Corner készletén rendelkezésre áll s három héten belül egészen biztosan beérkezik. Ez általában nem vesz igénybe három hetet, meglehet csupán néhány munkanap.

A ’4 héten túl’ jelzés arról tájékoztat, hogy ennek a címnek utánpréselését megrendelték. Mikor hallgatható? Csak a jó ég tudja! Elképzelhető, hogy 1-2 hónapot kell rá várakozni.

Amennyiben a vásárlói kosárban együtt szerepelnek raktáron lévő és előrendelt tételek, akkor a Vinil Center a raktári lemezeket elküldi, a többi hanglemez várható beérkezéséről pedig tájékoztató mail-t küld. Kedvezményrendszerét pedig a raktári és a ’2-3 hét’ jelzésű lemezekre érvényesíti!

A rendeléseket a Vinil Center a Magyar Posta segítségével teljesíti, postai utánvéttel. Előzetes egyeztetés után lehetséges a banki átutalás is.

Mindkét esetben üzleti, időgarantált csomagban juttatjuk el termékeinket vásárlóinkhoz.

A csomag útja az interneten látható, követhető, ellenőrizhető. A szállítás díja egységes; 1500Ft. Kivételt jelent a Vinil Center repertoárján szereplő egyetlen könyv. Ennek egyedüli, tehát hanglemez nélküli vásárlása esetén a postázás díja 450Ft. Szintén időgarantált, üzleti csomagban küldjük.

Budapesti vásárlóink részére a Vinil Center saját szállítási lehetőséget is biztosít. Ennek díja szintén 1500Ft. (450Ft a könyv). Ekkor a megrendelt tétel(eke)t előzetes egyeztetés alapján magunk szállítjuk ki.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy 25.000Ft-ot meghaladó vásárlás esetén postai és szállítási költséget nem számítunk fel.

A Vinil Center ezen kívül a következő kedvezményeket biztosítja vásárlóinak:

- 50.000Ft feletti vásárlás esetén ingyenes postázás/szállítás + 5% kedvezmény a rendelt hanglemezek árából.

- 100.000Ft feletti vásárlás esetén ingyenes postázás/szállítás + 8% kedvezmény a rendelt hanglemezek árából.

- 200.000Ft feletti vásárlás esetén pedig 10% engedményt adunk a rendelt hanglemezek árából és a megrendelt albumokat ingyenesen kiszállítjuk az ország bármely pontjára illetve költségmentesen postázzuk.

Egy adott rendelés pontos, számszerű mértékéről mindig munkatársunk személyes mailje tájékoztat. Előfordul, hogy saját, gépi mail rendszerünk az engedményeket még nem érvényesíti.


Copyright © Vinil Center. All rights reserved.